Шановні дев'ятикласники! Дуже велике прохання до вас: виконавши домашнє завдання, надішліть мені, будь-ласка, фотозвіт про пророблену роботу, щоб я мала можливість бачити, хто виконав завдання. Дуже дякую за розуміння!!!
17.03.2020
Тема: Виробництво харчових продуктів, напоїв. Чинники розміщення підприємств, що виробляють харчові продукти. Харчова промисловість в Україні. Особливості технологій
17.03.2020
Тема: Виробництво харчових продуктів, напоїв. Чинники розміщення підприємств, що виробляють харчові продукти. Харчова промисловість в Україні. Особливості технологій
та чинники розміщення підприємств буряко - цукрового, олійного, маслосироробного, плодоовочеконсервного, рибного, хлібопекарного, макаронного, борошномельного, круп'яного, кондитерського,пивоварного, виноробного виробництв, розливу безалкогольних напоїв, мінеральних вод. Виробництво харчових продуктів у своєму регіоні.
Завдання:
1. Опрацювати параграф 35 підручника.
2. Виписати в робочі зошити, яке значення харчової промисловості в забезпеченні безпеки країни?
3. Замалювати схему "Галузі харчової промисловості за чинниками розміщення".
4.* Користуючись картою "Економіка України", визначте перреважаючу спеціалізацію харчової промисловості у Кіровогрдській області.
19.03.2020
Тема: Виробництво продуктів харчування в світі: сучасні тенденції, вплив глобалізації та національних традицій, взаємозв'язок з агробізнесом. Традиційні виробництва харчових продуктів окремих країн світу.
Завдання:
1. Опрацювати параграф 36, повторити параграф 35 підручника.
2. ст. 172 - 173 підр. законспектувати матеріал про країни - виробники та країни - експортери харчових продуктів у світі.
3. Робота з картою.
31.03.2020
Тема: Транспорт, його роль у національній економіці та формуванні світового огсподарства. Види транспорту, їхні переваги й недоліки.
Завдання:
1. Опрацювати параграф 37 підпучника.
2. Скласти схему "Види транспорту".
3. Заповнити таблицю "Види транспорту" (таблиця складається із двох колонок: перша - "Вид транспорту". друга - "На чому спеціалізується?").
4. Виписати правила з підручника із підтем "Транспортна система " та "Пасажирообіг та вантажообіг".
Завдання:
1. Опрацювати параграф 35 підручника.
2. Виписати в робочі зошити, яке значення харчової промисловості в забезпеченні безпеки країни?
3. Замалювати схему "Галузі харчової промисловості за чинниками розміщення".
4.* Користуючись картою "Економіка України", визначте перреважаючу спеціалізацію харчової промисловості у Кіровогрдській області.
19.03.2020
Тема: Виробництво продуктів харчування в світі: сучасні тенденції, вплив глобалізації та національних традицій, взаємозв'язок з агробізнесом. Традиційні виробництва харчових продуктів окремих країн світу.
Завдання:
1. Опрацювати параграф 36, повторити параграф 35 підручника.
2. ст. 172 - 173 підр. законспектувати матеріал про країни - виробники та країни - експортери харчових продуктів у світі.
3. Робота з картою.
31.03.2020
Тема: Транспорт, його роль у національній економіці та формуванні світового огсподарства. Види транспорту, їхні переваги й недоліки.
Завдання:
1. Опрацювати параграф 37 підпучника.
2. Скласти схему "Види транспорту".
3. Заповнити таблицю "Види транспорту" (таблиця складається із двох колонок: перша - "Вид транспорту". друга - "На чому спеціалізується?").
4. Виписати правила з підручника із підтем "Транспортна система " та "Пасажирообіг та вантажообіг".
Комментариев нет:
Отправить комментарий