Шановні дев'ятикласники! Дуже велике прохання до вас: виконавши домашнє завдання, надішліть мені, будь-ласка, фотозвіт про пророблену роботу, щоб я мала можливість бачити, хто виконав завдання. Дуже дякую за розуміння!!!
12.03.2020
Тема: Вищі карбонові кислоти: стеаринова. пальмітинова, олеїнова. Поняття про жири.
Завдання:
1. Опрацювати параграф 34 підручника (до підтеми "Мило" - ст.190 - 191).
2. Законспектувати матеріал.
3.* Підготувати коротке повідомлення в робочий зошит про одну із вищих карбонових кислот.
18.03.2020
Тема: Властивості жирів. Мило. Його склад. Мийна дія.
Завдання:
1. Опрацювати параграф 34 підручника (до кінця).
2. Скласти короткий конспект.
3.* Провести домашній експеримент (ст. 195 - 196 підручника). Результати дослідження оформіть у вигляді таблиці, а у висновку порівняйте мийну дію мила та прального порошку в різних типах води.
19.03.2020
Тема: Жири.
Завдання:
1. Опрацювати параграф 35 підручника.
2. Виписати фізичні властивості жирів.
3.* У додаткових джерелах знайдіть інформацію про транс-жири та харчові продукти, що містять гідрогенізовані жири. (коротке повідомлення).
01.04.2020
Тема: Вуглеводи. Глюкоза, її молекулярна формула, фізичні властивості, поширення і утворення в природі.
Завдання:
1. Опрацювати параграф 36 підручника (до сахарози, ст. 206).
2. Законспектувати матеріал.
3.* Завдання 454 на сторінці 210 підручника.
12.03.2020
Тема: Вищі карбонові кислоти: стеаринова. пальмітинова, олеїнова. Поняття про жири.
Завдання:
1. Опрацювати параграф 34 підручника (до підтеми "Мило" - ст.190 - 191).
2. Законспектувати матеріал.
3.* Підготувати коротке повідомлення в робочий зошит про одну із вищих карбонових кислот.
18.03.2020
Тема: Властивості жирів. Мило. Його склад. Мийна дія.
Завдання:
1. Опрацювати параграф 34 підручника (до кінця).
2. Скласти короткий конспект.
3.* Провести домашній експеримент (ст. 195 - 196 підручника). Результати дослідження оформіть у вигляді таблиці, а у висновку порівняйте мийну дію мила та прального порошку в різних типах води.
19.03.2020
Тема: Жири.
Завдання:
1. Опрацювати параграф 35 підручника.
2. Виписати фізичні властивості жирів.
3.* У додаткових джерелах знайдіть інформацію про транс-жири та харчові продукти, що містять гідрогенізовані жири. (коротке повідомлення).
01.04.2020
Тема: Вуглеводи. Глюкоза, її молекулярна формула, фізичні властивості, поширення і утворення в природі.
Завдання:
1. Опрацювати параграф 36 підручника (до сахарози, ст. 206).
2. Законспектувати матеріал.
3.* Завдання 454 на сторінці 210 підручника.
Комментариев нет:
Отправить комментарий